Паливні брикети ПІНІ КЕЙ

pini key golovna

Паливні брикети ПІНІ КЕЙ граб

Характеристики

Розмір        30*5*5
Призначення Опалення. Підходить до будь-якого типу твердопаливних котлів.
Матеріал Граб
Країна-виробник Україна

Ціна:  15000 грн. палета 960 кг                  (170 грн за упакування 10 кг)

ОПИС ТОВАРУ ТА ЗАСТОСУВАННЯ

Піні Кей — екологічно чисті паливні брикети з тирси та інших відходів деревообробної промисловості. Брикети утворені шляхом пресування при високій температурі. Попередньо тирсу висушують  до вологості 10-12%, нагрівають до 200-300 градусів та під тиском пресують. При цьому випаровується зайва волога та виділяється природна клеюча речовина лігнін. Отож, брикети піні куй найбільш щільний вид брикетів.

Переваги паливних брикетів ПІНІ КЕЙ:

– паливні брикети не включають в себе жодних шкідливих речовин;
– одна тонна паливних брикетів заміняє 3-4 складометрів дров;
– тривалий час горіння та тління (130 хв) в порівнянні з звичайними дровами;
– при рівному з дровами обсязі виділяють тепла істотно більше, і додавати їх потрібно в 2 – 3 рази рідше;
– підтримують температуру горіння на одному рівні протягом декількох годин;
– відсутність диму, чаду та кіптяви;
– при горінні вони іскрять та не стріляють;
– вигоряють практично повністю, так що попелу після їх використання практично не залишається;
– зручна форма — 4-гранні брикети з радіальним отвором, що нагадує олівець без грифеля довжиною 30 см, 5см висота та 5 см ширина. Така форма створена не випадково, вона полегшує розпал брикетів і забезпечує подальше активне горіння;
– Зручне упакування по 10 кг в транспортувальну поліетиленову плівку, завдяки чому не засмічується приміщення;
– зручні у зберіганні. Займають у 3-4 рази менше місця ніж дрова;
– економія місця при зберіганні :1 палет 960 кг брикетів при складуванні займає ~ 1м2 площі ~ 1,05 м3 об’єму;
– брикети не бояться морозу, взимку їх можна зберігати на вулиці, закривши від опадів навісом, або на неопалюваному складі;

ЗАСТОСУВАННЯ:

– підходять для будь-якого типу твердопаливних котлів.
– домашніх та виробничих печей
– камінів
– саун
– лазень
– для любителів шашлику та барбекю
– для приготування їжі в закритих приміщеннях.